Молитва до святого Олексія, щоб отримати здоров’я та захист для своїх рідних

День святого Олексія — 17 березня. В цей день потрібно звертатися з молитвою до святого, та просити здоров’я та заступництва для себе та своїх рідних.

«Важлива молитва до святого Олексія»

О, великий Христовий угоднику, святий чоловіче Божий Олексію, що душею на небесах біля Престолу Господнього перебуваєш, а на землі, даною тобі Богом благодаттю, різні чудеса здійснюєш! Зглянься милостиво на людей, які біля ікони твоєї з сокрушенням сердець моляться і просять у тебе допомоги та заступництва.

Простягни молитовно до Господа Бога чесні руки твої і виблагай нам у Нього прощення гріхів наших вільних і невільних: тим, що від хвороб страждають, зцілення; тим, що спокуси терплять, заступництво; тим, що у скорботі перебувають, — заспокоєння; тим, що бідують, — швидку допомогу, а всім, що шанують тебе — мирний та християнський кінець життя і добру відповідь на Страшному Суді Христовому.

О, угоднику Божий, не посором надії нашої, яку на тебе після Бога та Владики покладаємо, але будь нашим помічником і покровителем для спасіння. Щоб твоїми молитвами, отримавши благодать та милість від Господа, ми прославляли чоловіколюбність Отця і Сина, і Святого Духа, в Тройці славимого і поклоняємого Бога, і твоє святе заступництво, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!