Молитва «До трьох Ангелів», коли вже здається, що із складної ситуації нема виходу

Коли вже здається, що із складної ситуації нема виходу, коли опускаються руки і ніде взяти сил щоб боротися далі, згадайте про молитву. Це щиросердне звернення до Бога, дуже часто творить дива із людьми. Полегшує душевний стан, дарує розраду і часто, якимось дивним чином все ставить на свої місця. Якщо ви маєте подібну складну ситуацію у житті, то скористайтеся цією молитвою «До трьох Ангелів», яку варто читати у такі хвилини.

Перш за все потрібно придбати три тоненькі церковні свічки, запалити їх перед іконою Ісуса Христа і налаштуватися на молитву. Потрібно трохи поговорити з Богом, очистити свою душу і розум від зла, можливих образ, гордості. Смиренно розкажіть Господу про свої проблеми, поділіться потаємним.

Молитва «До трьох Ангелів»

Милостивий Господи, порятуй, всеблагий Господи, збережи мене грішного! Ти призначив мені помічників – трьох  Ангелів,  які є захистом моїм небесним. Що поставлені Тобою оберігати мене на усіх шляхах моїх, Ти наказав Їм не дати мене в образу, і від всякої напасті вберегти та захистити.

Почуйте мене, Ангели мої, про милість Вашу молю, від страшної біди врятуватися допоможіть, від зла лютого, нечисті всілякої мене вбережіть, захист свій подаруйте, мене грішного порятуйте.

Захист Свій подаруйте від пристріту та всякого люта, від розмов поганих, від злих очей і заздрості, від обмовлянь та наклепів, від хвороб тяжких та недугів важких,  від людей злих та усього нечистого, що на нашій землі є. Всім серцем я вірю, що за Вашою спиною я отримаю захист та допомогу.

Порятуйте, захистіть та збережіть раба Божого (ваше ім’я), Ангели небесні. Будьте поруч мене невідступно зранку да ранку. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа.

Амінь.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!