Молитва про достаток в сім’ї до Спиридона Тріміфунтського. Промовляйте її кожного дня

Ніяке щастя не приходить у дім, якщо цей дім знаходиться у кредиті, роботи у його власників нема, а у кишенях гуляє вітер. Погодьтеся – матеріальний достаток відіграє важливу роль у нашому житті. Адже щоденні потреби нашої сім’ї ніхто не скасовував. І якщо вам скажуть, що щастя не в грошах, це буде лише частково правда. Адже, щоб почуватися щасливим, наприклад батьком, потрібно забезпечити своїх дітей дахом над головою, повноцінним харчуванням, одягом, дати їм освіту…І це дійсно нереально зробити без грошей, хто б і що б там не казав.

Тож, якщо у вас є проблеми з кредитами, ви хочете знайти кращу роботу, потребуєте нового житла або маєте придбати щось, на що не вистачає фінансів то варто звернутися з молитвою до святого Спиридона Триміфунтського.

Святий Спиридон народився на острові Кіпр в кінці третього століття. Мав дружину і дітей. За те, що Спиридон віддавав усі свої гроші бідним та нужденним, він отримав Божий дар – умів виганяти нечистого та зцілював людей. Після смерті дружини його було обрано єпископом Тріміфунта. Після смерті, мощі його були перевезені на острів Корфу, де і по наш час відбуваються дива, які віряни приписують святому Спиридону.

Молитва про достаток до Спиридона Тріміфунтського

О святий Спиридоне, молитвами своїми, умов Бога нашого, Чоловіколюбного, щоб не засудив нас за беззаконня наші, але вчинив по милості своєї з нами.

Випроси для нас, рабів Божих (імена), у Бога і Ісуса Христа мирного та безтурботного життя та здоровя душевного і тілесного.

Від хвороби душевної та тілесної, захисти нас, визволи від усіх томлінь та наклепів диявольських.

І перед престолом Вседержителя помяни нас, і умови Бога про прощення нам гріхів наших, хай дарує нам безбідне та мирне життя, щоб не посоромили ми живота свого і до блаженства вічного, щоб сподобив душі наші. Невпинно прославляємо і дякуємо Отцю і Сину і Святому Духу, нині, повсякчас і на віки віків. Амінь

 

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!