Молитви до святої мучениці Катерини, про добробут і щастя в сім’ї

24 листопада день святої мучениці Катерини. Молитви перед її образом у цей день є особливо дієвими.
Пропонуємо вам дві молитви які потрібно промовляти саме в це свято. Вони допоможуть отримати допомогу і заступництво святої Катерини.

«Молитва про добробут в сім’ї»

“O, преблажена великомучениця Катерино, частоті твоєї слава, ти стовп православ’я, наша надія і заступниця, що явила нам себе. Благаємо Тебе, о подвижнице, свята діво, зглянься на нас, втамуй моління наші, захисти від лих, усунь з розуму нашого усі затьмарення, дай нам мудрувати про духовне, а не про земне. Помолися за нас до Господа, щоб пішли з нас всі плотські бaжання і пpистрасті до цьому тлінному світі. Убережи нас від підступів злих дyхів, злобно на нас нападників. Під покровом і заступництвом Твоїм будемо вільні від вoрoжих напастей.

О, пресвята діво! Подаруй нам можливість звертатися до Тебе з проханням, що ти передаси своєму коханому, Господу нашому Ісусу Христу. Йому ж честь і хвала і нині, і повсякчас, і на віки віків! Амінь!”

«Молитва до святої Катерини про допомогу»

Свята Катерино, діво і Великомученице, істинна Христова наречена! Молимо, благодатну тебе, що Христа прийняла у серце своє. Бо, посоромивши зухвальство заблудлих красномовців, несвідомістю сповнених, до віри істинної їх направила. Тіло своє на муки великі віддавши за любов до Бога, ти, як діва непохитна, не подолана була; в нагороду за муки небесних осель сподобилася ти й вічною славою втішаєшся. В надії на неї, Великомученице, подвигом твоїм і нас стверди. І з тобою в небесній оселі Господа і Владику нашого Ісуса Христа з Отцем і Святим Духом восхвалимо і прославимо на віки віків. Амінь.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!