Categories: Цікаве

Що означає, коли на порозі з’явилася жаба, і до яких наслідків це може призвести

Присутність жаби на порозі чи ба, навіть у будинку, не викликає у господарів особливої радості. І це не дивно, адже жаби доволі неприємні тварини, та і гарним голосом їх Господь геть не наділив.

Що саме означає прихід цієї не дуже милої гості, та які мають бути правила поведінки з нею, будемо розбирати у нашій статті.

Ще наші пращури мали повір`я, що жаби з`являються на обійсті будинку, щоб принести гарні новини. Також жаби віщують про великі зміни в хороший бік, для вашої родини. Недарма навіть у стародавньому Китаї жаби вважалися символом успіху та процвітання.

До зеленої гості наші предки відносилися шанобливо, бо навіть у побуті жаби приносили користь – знищували шкідників на городі та на подвір`ї.

Тож, якщо до вас завітала, не вельми приємна на вигляд гостя, то знайте, що варто чекати на гостей, можливо з близької родини, приємні новини та зміни у кращий бік.

Також, поява жаби символізує прибуток, він може бути як фінансовий, так і матеріальний. Це може бути підвищення на роботі, або ж неочікуваний спадок.

Якщо молода сім`я виявить на своєму порозі жабу, то це буде символізувати щасливе подружнє життя.

Голосне жаб`яче квакання неподалік вашого будинку, теж означає гарні новини, головне – в момент коли ви його почули загадати бажання, і налаштувати себе на позитивні зміни.

Якщо вам раптом перетнула дорогу жаба, то чекайте успіху у справах, на роботі та появу нових перспективних проєктів.

Скільки б не було сказано про користь і гарну енергетику жаб, але терпіти їх присутність у себе вдома, навряд чи хтось стане.  Тож, якщо потрібно вигнати жабу з будинку, цього не варто робити віником чи шваброю. Щоб не розлютити гостю, адже якщо вона приносить з собою щось хороше, то розлютившись на вас – може і забрати щось позитивне з вашого дому. Тож, щоб не проганяти удачу зі свого обійстя, варто акуратно помістити жабу в коробочку і закрити її, щоб вона не змогла вистрибнути. Потім потрібно швиденько винести жабу подалі від будинку і випустити її на волю. Деякі повір`я стверджують, що у цей момент варто загадати бажання, і воно обов`язково здійсниться.

Існує думка, що торкатися до жаби шкідливо, що від контакту з жабою на шкірі людини з`являються бородавки. Насправді це не є зовсім так. Жаби дійсно виробляють речовину, але вона абсолютно безпечна для людини. Насправді появу бородавок провокує вірус папіломи, до якого жаби не мають абсолютно ніякого відношення.

 

Recent Posts

Як відмити ручки газової плити від липкого жиру. Простий та швидкий спосіб

Чистота та сяйво вашої кухні – це не лише естетика, але й запорука здоров'я. На…

4 часа ago

Полуниця цвіте, а ягід немає: головні причини та як не залишитись без врожаю

Настає довгоочікуване літо, і наші сади рясніють пишним цвітом полуниці. Але буває й так, що…

4 часа ago

Навіщо поливати огірки содою, та як правильно приготовити цей розчин

Досвідчені дачники знають безліч секретів, які допомагають їм вирощувати щедрий урожай. Один з них –…

5 часов ago

Чому троянди перетворюються у шипшину, та як цього не допустити

Троянди, ці королеви саду, часом можуть підносити неприємні сюрпризи. Деякі садівники стикаються з тим, що…

1 день ago

Обприскайте цим розчином рослини, щоб не чіпала попелиця. Городнику на замітку

Попелиця — один з найпоширеніших і небезпечних шкідників, які можуть завдати шкоди вашому городу. Ці…

1 день ago

Простий спосіб відбілити постільну білизну. Буде як тільки з магазину

Кожна господиня хоча б раз на пару тижнів пере постільну білизну, бо це має вплив…

1 день ago